Två små Ankers

Min lilla bästis som är två år gammal blev storasyster förra veckan! Hon fick en Ankers-tröja av mig när hon fyllde ett år men nu börjar den bli kort i ärmarna, så jag har tänkt ett tag att det är dags att göra en ny till henne. Nu blev det av och då passade jag även på att göra en matchande kofta till hennes syskon som var på väg, och nu är lillebror äntligen här och jag har fått överlämna tröjorna!

Tröjorna är stickade efter PetiteKnits mönster som jag verkligen älskar! De heter Ankers tröja och Ankers jacka och finns att köpa på svenska på Ravelry tillsammans med resten av hennes underbara mönster. Garnet jag har använt är Socki från Adlibris, det är så härligt att sticka i. Den lilla koftan gjorde jag i den minsta storleken i mönstret, 3-6 månader, så den kommer lillebror kunna växa i. Den stora tröjan är i storlek 2-3 år men jag gjorde aningen längre ärmar på den, så förhoppningsvis passar den också ett tag framöver.

De härligt höstiga bilderna har min syster hjälpt mig att ta!

/Frida

Följ mig på: Instagram | Facebook

Gillar

Kommentarer

Annie,

Jag gillar också Socki! Jag har köpt ett antal reanystan av Socki plus som jag stickar sockor av och använder mig av mönster från Maja Karlssons nya sockbok! Och Socki är perfekt till vantar:D

www.varanlillavra.blogspot.se
Ewa Svensson ,

Fina bilder och fin kofta och tröja. Jag är sugen på att sticka Anker i vuxenstorlek.

tygochgarn.wordpress.com
HandlaSmart
HandlaSmart,

Duktiga systrar 😊

nouw.com/handlasmart