Två par bebistossor

HEJ! Hur mår ni? Det var länge sedan jag kikade in här, men nu har jag tänkt att jag ska börja uppdatera lite igen! Jag tänkte börja med lite av det jag stickade under 2021.

Men först och främst: Ett av mina mål med 2022 är att sticka mer till mig själv! Det känns som att jag knappt stickade något alls till mig själv under hela förra året och det kan nog stämma. Jag påbörjade ett par projekt till mig men det var nog ingenting som blev avslutat. Jag älskar verkligen att sticka till andra, kanske lite för mycket för mitt eget bästa ibland haha, men i år vill jag fokusera lite mer på mig! Vi får se hur det går, många omkring mig skaffar barn och det går ju bara inte att låta bli att sticka till nyfödda bebisar! Men jag ska i alla fall försöka sänka ribban för mig själv och kanske satsa på lite mindre projekt till alla bebisar.

Så till den senaste bebisen som föddes i november gjorde jag ett par små bebistossor. De blev underbart söta och var väldigt snabbstickade, helt perfekt! Lite senare svängde jag även ihop ett par till min pojkväns kollega som väntar en liten bebis till våren.

Tossorna är stickade efter Drops Designs mönster Tiny Kicks, nummer 33-24. Båda paren är stickade i Socki från Adlibris, och det gick inte mer än ca 40 gram garn till ett par i storlek 1-3 månader. I mönstret har de använt en liten garnsnodd i en annan färg som knytband, men jag använde ett satinband istället och blev väldigt nöjd med det!

/Frida

Följ mig på: Instagram | Facebook

Gillar