Saras sockor med flätor

Nej men hörrni. Nu måste jag ta tag i mitt liv, som min kompis Vilma skulle sagt. Eller rättare sagt, ta tag i bloggen. Jag har ju ändå stickat en hel del under den här hösten, men varken tiden eller inspirationen har riktigt funnits till att blogga. Så nu kommer en rad inlägg med de projekt jag hållit på med under hösten!

Först ut är ett par sockor som jag stickade till Sara, en av mina bästa kompisar i Paris. Hon fick sockorna i födelsedagspresent redan förra våren men sedan blev det varmt och de hann inte användas så mycket. Med hösten kom kylan, men då kom det fram att Sara inte vågade använda sockorna, för att hon tyckte de var för fina och var rädd att de skulle gå sönder! När jag fick höra det skrattade jag och lovade att sticka nya sockor om de skulle gå sönder, och efter det använde hon sockorna flitigt. En av de gångerna passade jag på att ta några bilder av dem eftersom jag glömt bort att göra det innan jag gav bort dem.

Sockorna är stickade i Järbo Garns underbara Mellanraggi. Jag vill minnas att mönstret också är ett av mina favoritmönster från Järbo (nummer 91793) - men jag ändrade lite på skaftet eftersom Sara inte ville ha vanlig resår utan något lite roligare. Så istället för vanlig resår med 2 rm, 2 am osv, så stickade jag flätor över 4 rm, sedan 2 am, 2 rm, 2 am. Jag blev jättenöjd och det var Sara med!

/Frida

Följ mig på: Instagram | Facebook

Gillar

Kommentarer

Vilma
,
Men alltså det är fantastiskt att du ska ta tag i ditt liv!!! Vi vet ju alla att jag gör det ca 25 gånger om dagen. Undrar dock när det fina inlägget om nätkassarna kommer, där hrm jag och Sara agerade modeller på marknaden i republiqu. Hehe. Shoutout svp bisou
litenvirktant
litenvirktant,
Men duuuu nätkassarna hade jag glömt!!! Tack för det, shoutout till dig, nu ska jag genast leta rätt på de bilderna så jag kan slänga ihop ett inlägg om dem med. BISOUS
nouw.com/litenvirktant
Marna
,
Vad roligt Frida att du har hittat lusten att blogga igen. Även om det var längesedan jag kollade in don blogg. Det är kul att följa dina projekt, och det var kul att följa din tillvaro i Frankrike. Tack för inspirationen och tack för att du lägger ut saker även i dessa udda tider.
Ta hand om sig och var rädd om dig.
litenvirktant
litenvirktant,
Så roligt att höra att det uppskattas! Tack för att du läser 😊❤️ Och ta hand om dig med!
nouw.com/litenvirktant