Jag tröttnar visst aldrig på de här vantarna!

Två par till av mina favoritvantar Fireside Snuggle Mittens blev det i slutet av förra året! Jag tröttnar visst aldrig på att sticka dem. Det är ett väldigt snabbstickat mönster så det går så fort att göra ett par, och då gör det inget att sticka dem ofta! Mönstret är så roligt att följa för det händer något hela tiden. Det är helt klart mina favoritvantar!

Min kompis fyllde år i november, och jag fick ett infall och stickade ett par vantar som jag sedan skickade till henne eftersom hon bor alldeles för långt bort och vi inte kan resa och hälsa på varandra just nu. Garnet är Nepal och den härligt hallonröda färgen valde jag för att jag var rätt säker på att den skulle uppskattas av mottagaren. Och hon blev väldigt glad!

Ett par till stickade jag strax före jul, som en julklapp till min syster. Förra året fick hon ett par sockor av mig och eftersom hon använt dem väldigt mycket tyckte jag att det var kul att ge henne ett par matchande vantar i år. Vantarna är därför stickade i Socki Plus från Adlibris, samma garn och samma färg som sockorna hon fick för ett år sedan. Det här var första gången jag stickade vantarna i något annat garn än Nepal men det fungerade fint det med! Garnets tjocklek stämde bra med Nepal, men vantarna blev inte riktigt lika mjuka som de blir i Nepal - vilket inte är konstigt eftersom Nepal är ett mjukare garn än Socki Plus. Jag blev ändå mycket nöjd med de här vantarna också, och min syster blev glad för dem!

/Frida

Följ mig på: Instagram | Facebook

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men gud sådan Fin vantar 😊

nouw.com/amandamalmflod
evelinaglad
evelinaglad,

Vilka härliga 😍

nouw.com/evelinaglad
itismadeby
itismadeby,

Jätte fina, tänk om man kunde sticka 😊

nouw.com/itismadeby