Fuskolle eller fuskpolo?

Jag har stickat en fuskolle/fuskpolo/bluffolle/halskrage - ja, jag vet aldrig vad jag ska kalla det! Just den här typen av plagg har så himla många namn, men jag har i alla fall stickat en. Nu tänker jag kalla den fuskpolo i resten av det här inlägget för enkelhetens skull.

Det var min kompis som önskade sig en fuskpolo till sin dotter, och självklart ställer jag upp när någon i min närhet ber om något stickat!! Hon kollade lite efter mönster och gav mig ett förslag, jag beställde garn och började sticka - och vips var fuskpolon klar. Förra helgen hade jag massor av tid och då hann jag sticka hela plagget på två dagar!

Fuskpolon är stickad efter Svarta Fårets mönster i det underbara garnet Soft Lama. Jag har inte provat det garnet innan tror jag, men det var otroligt mjukt och mysigt! Den färdiga fuskpolon blev väldigt skön. Under de lite kyligare dagarna i veckan som gått sedan jag levererade fuskpolon till den nya lilla ägaren på 1,5 år har den använts flitigt. Enligt föräldrarna pratar lilltjejen om mig när hon tar på sig den och säger "ta ta Dida" (= tack tack Frida). Så himla gulligt, och så roligt att de genast fick användning av fuskpolon!

/Frida

Följ mig på: Instagram | Facebook

Gillar

Kommentarer