Favoritvantar till min favoritperson

Jag har stickat flera par vantar i Nepalgarn efter mönster från Drops Design och jag bara älskar dem - både att sticka dem och att använda dem! En av mina bästa kompisar fyllde år nyligen och i helgen när jag var nere i Göteborg och hälsade på henne fick hon ett par sådana vantar i födelsedagspresent av mig. Jag vill minnas att hon till och med önskade sig ett par vantar av mig för länge sedan, men då var det inte riktigt läge att sticka ett par. Hon blev väldigt glad över vantarna hon fick nu i alla fall!

Vantarna är stickade efter Dropsmönstret som heter Fireside Snuggle Mittens, jag tycker så mycket om det mönstret! Det är nog mitt favoritmönster på vantar. Det är enkelt och snabbstickat och väldigt roligt. Garnet är Nepal, också det en favorit hos mig.

På bilderna nedan finns även mina härligt skogsgröna vantar med, och de ljusgrå som jag stickade efter ett liknande mönster som heter Holiday Touch. Båda paren används flitigt av mig - är det riktigt kallt brukar jag ha ett par tunna fingervantar under bara, det funkar också!

Ha det gott och ta hand om varandra i dessa virustider!

/Frida

Följ mig på: Instagram | Facebook

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229